En mann som sitter ved et skrivebord med et kamera på hodet

Media

Vi har ingenting å skjule, men mange å verne. Sunnaas sykehus har et aktivt og åpent forhold til media. Så langt som mulig legger vi forholdene til rette for medier, og bidrar med fakta, nøkkeltall, kommentarer eller ekspertise.

Kommunikasjonsenheten

Generelle henvendelser til kommunikasjonsenheten:

info@sunnaas.no
Anita Moe Larsen, Kommunikasjonsdirektør

Anita Moe Larsen

Kommunikasjonsdirektør

anita.moe.larsen@sunnaas.no 41606800
Anne Daae Sæle

Anne Daae Sæle

Senior kommunikasjonsrådgiver

anne.daae.saele@sunnaas.no​ 98058456

 

Av hensyn til pasienter, pårørende og ansatte, skal all fotografering og filming på sykehusområdet avklares på forhånd med kommunikasjonsenheten. Dette gjelder både stillbilder, video og lydopptak.

Vi ber også om at journalister eller andre fra presse og media ikke går inn i sykehusets avdelinger uten at dette er avklart på forhånd med kommunikasjonsenheten.

På regjeringen.no kan du laste ned logoer på norsk og engelsk for Sunnaas sykehus og alle de andre helseforetakene i Helse Sør-Øst.

Bruk av logo avtales med kommunikasjonsenheten.

Last ned logoer

Tenk gjennom hva du deler og publiserer i sosiale medier. Vis hensyn til andre pasienter, pårørende og ansatte på sykehuset. 

Noen huskeregler

 • Ikke vis bilder eller skriv på en slik måte at du identifiserer andre uten at de har gitt deg eksplisitt tillatelse på forhånd
 • Hvis du er i tvil om noe er sensitivt - ikke skriv om det. Det er bedre å skrive litt for lite enn litt for mye
 • Hvis du er sint eller opprørt - la det du skriver ligge noen litt før du publiserer det. Når det først er publisert, er det for sent å angre 

Er du i tvil om hva du det du ønsker å publisere i sosiale medier strider mot retningslinjene i sykehuset, kan du kontakte kommunikasjonsenheten på info@sunnaas.no.

Sunnaas sykehus på Facebook

Sunnaas sykehus på LinkedIn

​Sunnaas sykehus på Instagram

​​Postjournalen er en oversikt over dokumenter som kommer inn til eller går ut fra Sunnaas sykehus. Sykehuset er et offentlig organ og er dermed underlagt arkivlova, forvaltningsloven og offentleglova.

Sunnaas sykehus publiserer anonymiserte beskrivelser av alvorlige uønskede pasienthendelser.

Nyheter

 • 4. desember 2023
  Internasjonal ryggmargsskade-undersøkelse er ute nå

  I disse dager mottar omlag 2000 ryggmargsskadde i Norge den internasjonale ryggmargsskadeundersøkelsen (InSCI) i posten.

 • En gruppe mennesker som sitter ved et bord
  1. desember 2023
  Dialogmøte med brukerorganisasjonene 2023

  Med byggetrinn 3 og flere andre aktiviteter på programmet, inviterte Sunnaas sykehus til dialogmøte med brukerorganisasjonene. Det ble fullsatt sal og god representasjon fra flere organisasjoner.

 • En person iført en hvit labfrakk og en hvit maske
  24. oktober 2023
  Sammen for fremtidens rehabiliteringstjeneste

  Intelligent Helse-konferansen på OsloMet den 19. og 20. oktober markerte en betydningsfull begivenhet i helsesektoren, hvor fokuset på nye løsninger og teknologi innen rehabilitering stod sentralt.

Sist oppdatert 01.06.2023