Sykepleier smiler

Jobb hos oss

Som ansatt på Sunnaas sykehus får du en variert arbeidshverdag i et tverrfaglig miljø. Et omfattende introduksjonsprogram setter deg inn i din nye rolle på en profesjonell og trygg måte. I sykehuset vil du få utfordringer som du kan vokse og utvikle deg i.

Vil du jobbe som sykepleier på Sunnaas sykehus? Film om å jobbe på Sunnaas sykehus HF.

Sunnaas sykehus HF er ett av elleve helseforetak i Helse Sør-Øst. Vi tilbyr høyspesialisert rehabilitering til mennesker som har mistet eller fått svekket funksjoner etter alvorlig skade eller sykdom. Vår oppgave er å bygge, sammen med pasienten selv, et fundament for veien videre i livet. Dette arbeidet vil vi at du skal være med på! Verdiene vi jobber etter er profesjonalitet, engasjement og glede.

Sykehuset er lokalisert på Nesodden, ca. 40 minutters reise fra Aker brygge/Oslo med offentlig transport. Det er kort vei fra sykehuset til boligområder med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Med båt fra Lysaker tar reisen ca. 20 minutter.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å behandle åpne søknader. Du kan abonnere på våre utlysninger og søke når det publiseres aktuelle stillinger.

I Webcruiter kan du sette opp så du mottar varsler på alle, eller enkelte, stillingstyper du er interessert i ved Sunnaas sykehus. Webcruiter sender deg e-post en gang i døgnet dersom nye utlysninger treffer de søkekriteriene du har lagt inn.

Som ansatt ved Sunnaas er det flere goder du kan benytte deg av:

  • Bedriftsidrettslag
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Kantine med Norges flotteste utsikt - egen personalpris
  • Trening og svømmebasseng
  • Turer, arrangementer og kurs
  • Sykehuspersonalets interessekontor (SPIK)
  • Kajakkutlån
  • Sunnodden personalhytte i Trysil
  • Revygruppe
  • Rabattavtaler med blant annet treningssentre og butikker

Som et smitteforebyggende tiltak plikter du å besvare ”MRSA og tuberkulose egenerklæringsskjema”, før oppmøte første arbeidsdag.

Egenerklæringsskjemaet blir sendt til deg sammen med tilbudet om ansettelse. Dersom du svarer «ja» på noen av spørsmålene i skjemaet må du fremlegge negative prøver for MRSA før du møter første arbeidsdag. Du kan ikke begynne i stillingen, eller møte opp på sykehuset, før negative prøver er bekreftet. Egenerklæringsskjemaet skal sendes per post eller tas med første arbeidsdag, altså ikke per e-post grunnet GDPR. Dersom du må ta prøver for å bekrefte negative prøver må du umiddelbart informere din kommende leder om dette per telefon.

Les mer om smittevern

 

Er du vår neste rehabiliteringssykepleier? Film om å jobbe på Sunnaas sykehus HF.

Under utdanning?

Her finner du mer informasjon om lærlingordningen for helsefagarbeidere, praksisplasser for studenter i helsefagutdanning og samarbeidet vi har med de ulike universitetene. I tillegg vil du finne mer informasjon om legeutdanningen hos oss.
Les mer om utdanning ved Sunnaas sykehus
mennesker i klasserom og lærer som peker på whiteboard i bakgrunnen
Sist oppdatert 02.05.2023