Jobb hos oss

Sunnaas sykehus HF er ett av elleve helseforetak i Helse Sør-Øst. Vi tilbyr høyspesialisert rehabilitering til mennesker som har mistet eller fått svekket funksjoner etter alvorlig skade eller sykdom. Vår oppgave er å bygge, sammen med pasienten selv, et fundament for veien videre i livet. Dette arbeidet vil vi at du skal være med på!

Verdiene vi jobber etter er profesjonalitet, engasjement og glede. Dersom dette er verdier du også identifiserer deg med, gleder vi oss til å ta imot nettopp din søknad.

Som ansatt på Sunnaas sykehus får du jobbe i et tverrfaglig fagmiljø med en varierende hverdag. Et omfattende introduksjonsprogram setter deg inn i din nye rolle på en profesjonell og trygg måte. I sykehuset vil du få utfordringer som du kan vokse og utvikle deg i.

Fra kantinen kan du nyte en Norges vakreste utsikter. Du kan bli med i bedriftsidrettslaget, benytte deg av svømmebassenget og dra nytte av gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

Sunnaas sykehus ligger på Nesodden. Reiser du fra Oslo, kan du nyte en 20 minutters båttur til og fra jobb. Fra Lysaker tar båten mindre enn 10 minutter. Båtene korresponderer med busser som tar deg til sykehuset på ca. 10 minutter.

Velkommen til oss!

Åpne søknader

Vi har dessverre ikke kapasitet til å behandle åpne søknader. Du kan abonnere på våre utlysninger og søke når det publiseres aktuelle stillinger.

Abonner på utlysninger

I Webcruiter kan du bestille abonnementsvarsel (jobbagent) på alle eller enkelte stillingstyper du er interessert i ved Sunnaas sykehus. Jobbagenten sender deg en epost en gang i døgnet dersom nye utlysninger treffer de søkekriteriene du har lagt inn.
 
Gå til Webcruiter

Ansattgoder

Som ansatt ved Sunnaas er det flere goder du kan benytte deg av:

  • Bedriftsidrettslag
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Kantine med Norges flotteste utsikt - egen personalpris
  • Trening og svømmebasseng
  • Turer, arrangementer og kurs
  • Sykehuspersonalets interessekontor (SPIK)
  • Kajakkutlån
  • Sunnodden personalhytte i Trysil
  • Revygruppe
  • Rabattavtaler med blant annet treningssentre og butikker

Vaksiner og immunitet

Som et smitteforebyggende tiltak plikter du å besvare ”MRSA og tuberkulose egenerklæringsskjema”, før oppmøte første arbeidsdag.

Egenerklæringsskjemaet blir sendt til deg sammen med tilbudet om ansettelse. Dersom du svarer «ja» på noen av spørsmålene i skjemaet må du fremlegge negative prøver for MRSA før du møter første arbeidsdag. Du kan ikke begynne i stillingen, eller møte opp på sykehuset, før negative prøver er bekreftet. Egenerklæringsskjemaet skal sendes per post eller tas med første arbeidsdag, altså ikke per e-post grunnet GDPR. Dersom du må ta prøver for å bekrefte negative prøver må du umiddelbart informere din kommende leder om dette per telefon.

Les mer om smittevern

Fant du det du lette etter?