HELSENORGE

E-læring

E-læringskurs laget av TRS

Obs: Noen brukere opplever problemer med å åpne e-læringskursene våre. Prøv å oppdatere nettleseren eller bruk en annen nettleser dersom det ikke fungerer.

Har du fortsatt problemer kan du kontakte oss på trs@sunnaas.no.

Dysmeli og skolestart

Dette gratis e-læringskurset er for deg som skal ta imot en førsteklassing med dysmeli. Du lærer blant annet om dysmeli, utfordringer, løsninger og hva du bør være oppmerksom på. 

Illustrasjon av jente med hånddysmeli 

Målgruppe for kurset er ansatte i skolen og skolefritidsordningen. Kurset kan også være aktuelt for kommuneergoterapeut- /fysioterapeut og foreldre. Utviklet av TRS i 2015. Kurset tar cirka 20 minutter.

Ta kurset om skolestart​​ for barn med dysmeli

Kor​tvoksthet og skolestart

Dette gratis e-læringskurset er for deg som skal ta imot en førsteklassing som er kortvokst. Du lærer blant annet om kortvoksthet, utfordringer, løsninger og hva du bør være oppmerksom på.

Kortvokst skolestarter, illustrasjon 

Målgruppe for kurset er ansatte i skolen og skolefritidsordningen. Kurset kan også være aktuelt for kommuneergoterapeut- /fysioterapeut og foreldre. Utviklet av TRS i 2017. Kurset tar cirka 20 minutter.

Ta kurset om​ skolestart for kortvokste barn

Ryggmar​ksbrokk og skolestart

Dette gratis e-læringskurset er for deg som skal ta imot en førsteklassing med ryggmargsbrokk. Du lærer blant annet om ryggmargsbrokk, utfordringer, løsninger og hva du bør være oppmerksom på.

Skolestarter med ryggmargsbrokk, illustrasjon 

Målgruppe for kurset er ansatte i skolen og skolefritidsordningen. Kurset kan også være aktuelt for kommuneergoterapeut- /fysioterapeut og foreldre. Utviklet av TRS i 2017. Kurset tar cirka 30 minutter.

Ta kurset om​ skolestart for barn med ryggmargsbrokk​

E-læri​​​ngskurs laget av andre

Hydroc​​ephalus

Hydrocephaluspoliklinikken ved Universitetssykehuset har laget et e-læringskurs om hydrocephalus. Kurset retter seg mot deg som har hydrocephalus og dine pårørende. Kurset er også relevant for helsepersonell som møter pasientgruppen både i spesialisthelsetjenesten og i kommunehelsetjenesten. Kurset tar cirka 20 minutter.

E-lærin​gskurs om hydrocephalus

Fant du det du lette etter?