Sunnaas sykehus deltar på Arendalsuka

Sunnaas sykehus deltar på flere arenaer og med flere arrangementer under årets Arendalsuke. Her finner du oversikt over hvor vi er og hvem du kan møte.

Publisert 04.08.2023
Sist oppdatert 15.08.2023

​Vil synliggjøre samfunnsverdien av rehabilitering

- Under Arendalsuka ønsker vi å løfte saker som er viktig for oss og rehabiliteringsfeltet. Vi deltar for å lytte og bidra i debatter som angår oss og for å knytte kontakter med engasjerte personer, både på ulike nivå i helsetjenesten og i andre sektorerer. Derfor er foretaksledelsen på Sunnaas sykehus tydelig tilstede i Arendal, sier kommunikasjonsdirektør Anita Moe Larsen.

I Arendal ønsker Sunnaas sykehus å synliggjøre samfunnsnytten av rehabilitering ved å diskuterer løsninger vi har tro på og bidra faglige i diskusjonene.

​Hovedarrange​​ment tirsdag kl. 12.15

Sunnaas sykehus sitt hovedseminar er i samarbeid med kommunesektorens organisasjon KS​. Det foregår på Clarion Hotel Tyholmen tirsdag 15. august, kl 12.15-13.45. 

Økt behov for rehabilitering krever at vi tenker nytt​I dette arrangementet vil vi løfte bevisstheten om at behovet for rehabilitering øker. Det krever at nye løsninger må utvikles, testes og tas i bruk – og dette må gjøres i samarbeid med kommunene. Teknologi og nye verktøy byr på nye muligheter, men også utfordringer. Og et stort krav til samhandling på tvers av sektorer og nivåer. Gjennom samarbeid kan vi sikre likeverdige, bærekraftige rehabiliteringstjenester i fremtiden. 

​​​​Andre arrangement

Mandag 14. august

 • Kl. 16.30: Psykolog Daniel Løke presenterer fersk kunnskap fra sin doktorgrad om fatigue. Han forklarer hva fatigue er og gir konkrete råd for hvordan mestre fatigue ved sykdom. Dette skjer i Hjerneteltet kl. 16.30–17.15 ​
  Fatigue ved hjernesykdom - forståelse og mestring
 • Kl. 19.00-20.00 inviterer Senter for e-helse til et seminar om videokonsultasjoner. Tema er bl.a. en veiviser utviklet for å mer inkluderende videokonsultajoner, et arbeid ledet av Sunnaas sykehus. 
  Video for alle - inkluderende videotjenester i helsevesenet
Tirsdag 15. august
Torsdag 17. august


Fra ledelsen på Sunnaas sykehus du kan møte følgende under Arendalsuka

 • Einar Magnus Strand, administrerende direktør
 • Kathi Sørvig, klinikkdirektør
 • Sveinung Tornås, direktør digitalisering og tjenesteinnovasjon
 • Anne Catrine Trægde Martinsen, forsknings- og utdanningsdirektør
 • Ivar Thor Johnsson, fagdirektør
 • Kirsten Sæther, samhandlingssjef
 • Anita Moe Larsen​, kommunikasjonsdirektør


Kontakt info@sunnaas.no om du ønsker mer informasjon eller vil komme i kontakt med oss.