Ny kommunikasjonsdirektør til Sunnaas sykehus

Anita Moe Larsen er tilsatt som kommunikasjonsdirektør ved Sunnaas sykehus. Hun tiltrer stillingen 1. juni 2023.

Publisert 16.05.2023
Sist oppdatert 19.03.2024

Anita Moe Larsen vil inngå i sykehusets toppledergruppe og i tillegg jobbe på flere områder utenfor sitt basisansvar som kommunikasjonsdirektør.

 
Ved ansettelsen av Anita Moe Larsen får Sunnaas sykehus en meget erfaren kommunikasjonsdirektør som har jobbet innen bransjer som teknologi, telekommunikasjon og  medisinsk teknologi, sier administrerende direktør Einar Magnus Strand.
 
Moe Larsen kommer fra stillingen som Chief Operating Officer i Nordic Neurotech som utvikler nye verktøy for å møte utfordringer innen mental helse. Fra 2015-2022 var hun kommunikasjonssjef i Norway Health Tech. Hun har i tillegg erfaring fra helsesektoren, utdanningssektoren, ledelse, talentutvikling og har vært en aktiv foredragsholder.
 
​- Det er med stor glede og stolthet at jeg tar fatt på min rolle som kommunikasjonsdirektør ved Sunnaas sykehus. Sunnaas har en svært viktig rolle i samfunnet, med sin fremdragende forskning, innovasjon og ekspertise innen rehabilitering og er en pioner innenfor feltet. Gleder meg til å møte utfordringene og mulighetene som ligger foran oss, og er takknemlig for å få være en del av dette fantastiske teamet, sier Anita Moe Larsen.

 
Portrett av kvinne

Anita Moe Larsen tiltrer som kommunikasjonsdirektør ved Sunnaas sykehus 1. juni 2023.. Foto: Mikael Luksepp