Utstilling om ryggmargsbrokk på Sunnaas

I samarbeid med stiftelsen Spinalis i Sverige inviterer TRS kompetansesenter til utstillingen «Å leve med ryggmargsbrokk» på Sunnaas sykehus. Det blir åpning med vernissage i området ved hovedinngangen torsdag 14. november kl. 12.

Bilde fra utstillingen

​Høsten 2017 møttes en gruppe mennesker med ryggmargsbrokk flere ganger for å snakke om hvordan det er å leve med ryggmargsbrokk. Før hvert møte fotograferte deltakerne basert på et felles avtalt tema. Fotografiene fungerte som tema for diskusjon og dialog. Gruppen bestemte seg for å lage en fotoutstilling med bildene og valgte tekster. Tema, bildevalg, tekster og design av utstillingen ble enige om i gruppen. Utstillingen er resultatet av et Photovoice-prosjekt utført ved Spinalis Foundation på Rehab Station Stockholm. Prosjektet vil også bli publisert i et vitenskapelig tidsskrift.

Vernissagen blir åpnet av sveriges ambassadør i Norge Krister Bringéus og flere av fotografene vil være til stede. Du vil også få høre mer om prosjektet og om forskningsmetoden Photovoice.

Utstillingen vises fram til 28. november i området ved hovedinngangen på Sunnaas sykehus

Du kan lese mer om prosjektet og utstillingen på Spinalis sine nettsider