Internasjonal spørreundersøkelse og konferanse om smerter ved OI

Den europeiske foreningen for osteogenesis imperfecta OIFE, setter søkelys på smerter hos personer med osteogenesis imperfecta (OI). Har du OI og er over 18 år kan du svare på spørreundersøkelsen (på engelsk), og bidra til å øke kunnskapen om smerter og OI. Resultatene vil bli presentert på konferansen "Balancing LIfe with OI", 09-10.juni 2023 i Stockholm.

Publisert 26.01.2023
Bilde av skilt med teksten Pain Relief

​​Spørreund​ersøkelsen

​Prosjektet om smerter ved OI "The OI Pain Project" er et internasjonalt samarbeid mellom personer med OI, interesseforeninger, forskere og helsetjenestetilbydere. Målet er å få en større forståelse av hvilke konsekvenser smerter har for personer som lever med OI. Spørreundersøkelsen er laget for å få informasjon fra personer med OI om hvordan smerter påvirker deres liv. Spøreundersøkelsen er på engelsk og er åpen for personer med OI over 18 år eller deres foreldre, foresatte og hjelpere.

Her finner du spørreundersøkelsenHer finner du mer informasjon om Pain and OI prosjektet​​​​​​​​Konferansen "Bala​​ncing Life with OI", topical meeting on the impact of pain in osteogenesis imperfecta

​Konferansen arrangeres 09-10.juni 2023 i Stockholm, og vil gi mulighet for å presentere og diskutere aktuell forskning, behandlingsmetoder og annen oppdatering om OI-relaterte smerter.

Deler av programmet vil også være relevant for personer som arbeider med andre sjeldne bensykdommer.

Abstractfrist er 06.03.23

Målgrupper for konferansen er:

  • Klinikere og forskere med interesse for OI generelt
  • Klinikere og forskere med interesse for smerte, fatigue, søvn, mobilitet osv.
  • OI-samfunnet (personer med OI, familemedlemmer, ansatte og frivillige)
  • Fagpersoner som jobber med andre sjeldne bensykdommer
  • Representanter for industri
​Her finner du flyer til konferansen med informasjon og påmelding​Her finner du nettsiden til konferansen​