HELSENORGE
Rehabiliteringswebinar 2020 - fredag 20. november 09.00-10.15

​​Robotikk i rehabilitering - en kunnskapsbasert tilnærming

Tema for webinaret er "Forskning om robotikk i rehabilitering" ved Linda Sørensen, Vivien Jørgensen, Ellen Høyer og Anu Pirja, som presenterer ulike erfaringer med forskning og implementering av robotikk på Sunnaas Sykehus.

Foto: Bård Gudim

Mål med webinaret

Helse Vest kompetansesenter for rehabilitering og habilitering har bestilt denne presentasjonen fra Sunnaas for å lære mer om ulike typer roboter i rehabilitering, og hva forskning og praktisk erfaring sier om bruk av disse.  Dette er det siste av tre webinar i høstens serie som Helse Vest står for, som erstatning for sin årlige dagskonferanse om rehabiliteringsforskning.

Vi får i dette webinaret se videoklipp og presentasjoner fra Sunnaas:

Om robotikk i bruk på Sunnaas v/ Vivien Jørgensen 10 min
Atletstudien – Locomat v/ Anu Pirja 20 min
Implementering av robotikk i klinikk, Eksobionics og Innowalk v/ Ellen Høyer 20 min
Armrobotikk v/ Linda Sørensen 20 minRammene for webinaret er 1 t 15 minutter pluss spørsmål og svar.

Målgruppe

Klinikere i rehabilitering med nysgjerrighet for forskning, forskere med nysgjerrighet mot klinikk og deg som går med en undring på om en forskerkarriere kan være en vei for deg å gå.

Teknisk info

Vi bruker programmet GoToWebinar Webcast denne gangen - litt annerledes enn våre andre webinar.  Denne varianten fungerer også på kommune og sykehus-PC-er (unntatt OUS) dersom du har Google Chrome eller ny Edge Chromium som nettleser. Hvis du vil teste om Pc’en din fungerer med GoToWebinar kan du trykke på linken du får ved påmelding, og se om du slipper inn i venterommet til webinaret allerede nå. 
Er dere flere som vil se webinar sammen behøver bare en person melde seg på.
Bruk linken du fikk på mail til å logge på webinaret. Du blir logget på webinaret uten mikrofon eller webkamera. Det vil være mulig å stille spørsmål skriftlig underveis i webinaret. Tekniske og praktiske spørsmål vil bli besvart fortløpende, faglige spørsmål vil bli besvart i etterkant av presentasjonen.

Meld deg på her

Informasjon om de ulike webinarene med tema, innhold og foredragsholdere vil presenteres i god tid før gjennomføring på våre hjemmesider, vår facebookside og i andre relevante kanaler. Ta gjerne kontakt med oss på RKR via mail, vår hjemmeside eller vår facebookside dersom det er spørsmål knyttet til dette!
Hva med å legge deres avdelingsmøter til ett eller flere av våre webinarer i høst? Hold av fredagene denne høsten i kalenderen allerede nå!

Regionalt kompetansesenter for habilitering og rehabilitering, Helse Vest

i samarbeid med Regional kompetansetjeneste for rehabilitering, Helse sørøst og fysioterapi og ergoterapiavdelingene, Sunnaas sykehus.

Fant du det du lette etter?