HELSENORGE

Rehabiliteringswebinar 2020 - Våg å snakke om seksualitet med pasienter

Fredag 18. september 09.00-10.00 inviterer vi til nytt webinar. Sexolog og erfaringskonsulent Yvonne Dolonen vil fortelle om hvordan du kan snakke om seksualitet med pasienter, og hvordan arbeide med seksuell helse i tverrfaglig team.

​Webinaret inneholder konkrete råd og tips både for deg som er mer erfaren med snakke om seksualitet, for deg som er nybegynner, og for deg som helst ikke vil snakke om seksualitet.

Yvonne Dolonen har grunnutdanning som sosionom, og er videre spesialist i sexologisk rådgivning NACS. Hun startet som erfaringskonsulent ved Sunnaas i 2005, og har siden spesialisert seg innen sexologi. Yvonne tilbyr sexologisk rådgivning til pasienter og deres pårørende tilknyttet Sunnaas, og holder jevnlig foredrag for foreninger og andre interesserte.

Yvonne Dolonen 

Målgruppen for webinaret er alle faggrupper som arbeider klinisk med pasienter i alle deler av rehabiliteringsforløpet, samt ledere. Kunnskapen du får fra webinaret passer til arbeid med pasienter med alle type skader eller sykdommer.

Målet med webinaret er at flere klinikere skal tørre å snakke om temaet seksualitet med pasienter, og at det tverrfaglige teamet skal bli inspirert til rollefordeling innad i teamet.

Se presentasjonen i opptak her

 


Teknisk info

Vi bruker programmet GoToWebinar til alle våre webinarer. GoTo Webinar fungerer dessverre ikke på datamaskiner som er administrert via Sykehuspartner, vi anbefaler derfor å benytte privat pc eller nettbrett. Hvis du vil teste om Pc’en din fungerer med GoToWebinar kan du trykke på linken du får ved påmelding, og se om du slipper inn i venterommet til webinaret allerede nå.

Når du melder deg på webinar får du en unik link som du må bruke for å logge på. Du får også mer teknisk informasjon om gjennomføring ved påmelding. Er dere flere som vil se webinar sammen behøver bare en person melde seg på.

Bruk linken du fikk på mail til å logge på webinaret. Du blir logget på webinaret uten mikrofon eller webkamera skrudd på. Det vil være mulig å stille spørsmål skriftlig underveis i webinaret. Tekniske og praktiske spørsmål vil bli besvart fortløpende, faglige spørsmål vil bli besvart i etterkant av presentasjonen. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål muntlig også. Dersom du ønsker å stille spørsmål muntlig må du bruke funksjonen som heter "rais hand" for å be om at mikrofonen din kan skrues på. Informasjon om interaksjon i webinaret vil også bli gitt underveis i webinarene.

Meld deg på her

Informasjon om de ulike webinarene med tema, innhold og foredragsholdere vil presenteres i god tid før gjennomføring her, vår Facebookside og i andre relevante kanaler. Ta gjerne kontakt med oss på RKR via mail, vår hjemmeside eller vår Facebookside dersom det er spørsmål knyttet til dette!

Hva med å legge deres avdelingsmøter til ett eller flere av våre webinarer i høst? Hold av fredagene denne høsten i kalenderen allerede nå!

Mvh oss i RKR
Siri, Stein Arne, Julia, Jenni, Mari og Ingvild

Fant du det du lette etter?