HELSENORGE
Ingvild Kjeken - Med mot til å måle effekt

Rehabiliteringswebinar 2020 - møt en rehabiliteringsforsker

23. oktober: Rehabilitering kjennetegnes av individuelt tilpassede, sammensatte tverrfaglige intervensjoner. Hvordan skape gode forskningsprosjekter og overordnet interessant og relevant kunnskap i dette sammensatte fagfeltet? Og er det mulig å måle effekt?

​I dette webinaret møter vi Ingvild Kjeken, ergoterapeut, forsker og professor. Ingvild Kjeken er en av de forskerne som gjennom en årrekke og gjennom mange ulike forskningsprosjekter har forsøkt å bore ned i tema som tverrfaglighet og sammensatte rehabiliteringsintervensjoner.

Ingvild Kjeken

Foto: Nicholas Tourrenc

Gjennom ulike forskningsmetoder har Kjeken forsøkt å besvare spørsmålet om rehabilitering har effekt? Vi har bedt Ingvild ta utgangspunkt i tre større forskningsprosjekter ROS, BRO og BRIDGE og fortelle om ny kunnskap prosjektene har generert, erfaringene hun har gjort om effektforskning i rehabilitering og tanker hun har om behovet for fremtidig forskning innen rehabiliteringsfeltet. Vi legger til rette for og håper tilhørerne i webinaret vil være aktivt med på denne samtalen.

Mål med webinaret

  • Skape en møteplass mellom forskning og klinikk
  • Gi tilhørerne et innblikk i barrierer og muligheter ved rehabiliteringsforskning
  • Skape interesse og nysgjerrighet for forskning som karrierevei

Rammene for webinaret er 45 - 60 minutter.

Målgruppe
Klinikere i rehabilitering med nysgjerrighet for forskning, forskere med nysgjerrighet mot klinikk og deg som går med en undring på om en forskerkarriere kan være en vei for deg å gå.

Teknisk info
Vi bruker programmet GoToWebinar til alle våre webinarer. GoTo Webinar fungerer dessverre ikke på datamaskiner som er administrert via Sykehuspartner, vi anbefaler derfor å benytte privat pc eller nettbrett. Hvis du vil teste om Pc’en din fungerer med GoToWebinar kan du trykke på linken du får ved påmelding, og se om du slipper inn i venterommet til webinaret allerede nå.

Når du melder deg på webinar får du en unik link som du må bruke for å logge på. Du får også mer teknisk informasjon om gjennomføring ved påmelding. Er dere flere som vil se webinar sammen behøver bare en person melde seg på.

Bruk linken du fikk på mail til å logge på webinaret. Du blir logget på webinaret uten mikrofon eller webkamera skrudd på. Det vil være mulig å stille spørsmål skriftlig underveis i webinaret. Tekniske og praktiske spørsmål vil bli besvart fortløpende, faglige spørsmål vil bli besvart i etterkant av presentasjonen. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål muntlig også. Dersom du ønsker å stille spørsmål muntlig må du bruke funksjonen som heter "rais hand" for å be om at mikrofonen din kan skrues på. Informasjon om interaksjon i webinaret vil også bli gitt underveis i webinarene.

Meld deg på her

Informasjon om de ulike webinarene med tema, innhold og foredragsholdere vil presenteres i god tid før gjennomføring på våre hjemmesider, vår facebookside og i andre relevante kanaler. Ta gjerne kontakt med oss på RKR via mail, vår hjemmeside eller vår facebookside dersom det er spørsmål knyttet til dette!

Hva med å legge deres avdelingsmøter til ett eller flere av våre webinarer i høst? Hold av fredagene denne høsten i kalenderen allerede nå!

Mvh oss i RKR
Siri, Stein Arne, Julia, Jenni, Mari og Ingvild

Fant du det du lette etter?