HELSENORGE

Rehabiliteringswebinar 2020 - Måleinstrumenter som beslutningsstøtte i rehabilitering

Fredag 6. november 09.00-11.30 inviterer vi til et lengre webinar sammen med Forsterket rehabilitering Aker, Helseetaten, Oslo kommune

Webinaret er egnet for alle som arbeider med rehabilitering, og er relevant for klinisk praksis. Presentasjonen gjennomgår hvorfor det er viktig å benytte standardiserte måleinstrument i klinisk praksis, hvordan man kan tolke testresultatene og hvordan testresultatene kan benyttes som beslutningsstøtte. Presentasjonen viser en pasientcase, og gjennomgår testresultater fra et rehabiliteringsforløp, med mål om å vurdere pasientens endring og predikere fremtidig funksjon. Deretter presenteres myter og barrierer ved å bruke standardiserte måleinstrument, for både klinikere og pasienter. 

Webinaret inneholder forelesning med presentasjon av pasientcase, samt quiz mellom modulene. Det vil bli mulighet for å komme med spørsmål og kommentarer i chat underveis, og webinaret avsluttes med tverrfaglig paneldebatt, hvor spørsmål fra chaten vil ligge til grunn for det som debatteres.

Presentasjonen er utarbeidet av Jenni Moore, som fysioterapeut, DHS. og rådgiver for RKR. Presentasjonen er oversatt og presenteres av Miriam Byhring, Magnus Grevskott Hågå og Tonje Lien Barkenæs Eggen, som er fysioterapeuter på Forsterket rehabilitering Aker (FRA), Helseetaten, Oslo kommune.

tre sykepleiere

Ida Dørstad, fagergoterapeut ved FRA vil vise eksempel på hvordan et standardisert måleinstrument er brukt som beslutningsstøtte i ergoterapipraksis. Jonas Nedal Glittum, fagsykepleier ved Forsterket Rehabilitering Aker, vil vise eksempel på hvordan pasientrapporterte måleinstrument kan bidra til valg av sykepleietiltak i rehabilitering.

Ida Dørstad og Jonas N Glittum
 
Teknisk info
Når du melder deg på webinar får du en unik link som du må bruke for å logge på. Du får også mer teknisk informasjon om gjennomføring ved påmelding. Er dere flere som vil se webinar sammen behøver bare en person melde seg på. Du blir logget på webinaret uten mikrofon eller webkamera skrudd på.

Vi bruker programmet GoToWebinar til alle våre webinarer. GoTo Webinar fungerer ofte ikke på datamaskiner som er beregnet på klinisk arbeid, vi anbefaler derfor å benytte privat pc eller nettbrett. Hvis du vil teste om Pc’en din fungerer med GoToWebinar kan du trykke på linken du får ved påmelding, og se om du slipper inn i venterommet til webinaret allerede nå.

Meld deg på her

Informasjon om de ulike webinarene med tema, innhold og foredragsholdere vil presenteres i god tid før gjennomføring på våre hjemmesider, vår facebookside og i andre relevante kanaler. Ta gjerne kontakt med oss på RKR via mail, vår hjemmeside eller vår Facebookside dersom det er spørsmål knyttet til dette! Hva med å legge deres avdelingsmøter til ett eller flere av våre webinarer i høst? Hold av fredagene denne høsten i kalenderen allerede nå!

Mvh oss i RKR
Siri, Stein Arne, Julia, Jenni, Mari og Ingvild

Fant du det du lette etter?