Praktisk info

I år er vi tilbake i Oslo og har lagt den regionale Rehabiliteringskonferansen til Radisson Blu Plaza. Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Nord-Europas høyeste hotell. Her bor du praktisk plassert like i nærheten av tog, buss og trikk på Oslo S. Vi er dermed midt i smørøyet! ​

Overnatting

Hvis du ønsker overnatting, oppgir du det ved påmelding, så ordner vi det for deg og regningen blir belastet fakturaadressen du oppgir.  

Enkeltrom på Radisson Blu Plaza koster 1895 kroner inkludert stor frokostbuffé. Dobbeltrom koster 2095 kroner.

Deltakeravgift

Early bird - påmelding før 15. juni

  • Prekonferanse 11. september, 1200 kroner
  • Rehabiliteringskonferanse 12.-13. september, 2400 kroner
  • Prekonferanse og Rehabiliteringskonferanse 11.-13. september, 3200 kroner

Påmelding etter 15. juni (påmeldingsfrist 28. august)

  • Prekonferanse 11. september, 1500 kroner
  • Rehabiliteringskonferanse 12.-13. september, 3200 kroner
  • Prekonferanse og Rehabiliteringskonferanse 11.-13. september, 4000 kroner

Påmeldingsfrist for Poster Abstracts, 15. august
Deltakelse med Poster, 2400 kroner

Merk at påmeldingfristen for ordinær deltakelse er 28. august.

Middag på VIPPA

På kvelden på dag 1 av hovedkonferansen, den 12. september, inviterer vi alle med til VIPPA, som er en av Oslos kule Street Food-restauranter. Her yrer det av folk som vil smake på deilige retter fra hele verden. Vi har reservert bord for de som blir med.

For de som ønsker å slå følge, så rusler fra hotellet kl. 18.15 og regner med å komme dit 18.30. For de som går på egenhånd. Gå mot Operaen og videre langs havna mot Danskebåtkaia og Vippetangen. Du finner Vippa på Akershusstranda 25.  

Ønsker du å delta, melder du deg på middagen ved påmelding til konferansen. Middagen er ikke inkludert i deltakeravgiften. Prisen er 500 kroner, og inkluderer 3 middagsbonger etter fritt valg, og 1 drikkebong.  

Les mer om Vippa under Bli med til Vippa

Påmelding

Fristen for å få Early Bird-pris er nå ute, men det er plenty med plasser ledig! Frist for påmelding til konferansen er 28. august. Påmelding skjer via påmeldingsskjema på nettsiden. På- og avmelding organiseres i år av gTravel, en ekstern event-leverandør. Det er derfor viktig at du er nøyaktig med informasjonen du oppgir ved påmelding, slik at fakturaadresse og valg av spor blir riktig. Ønsker du overnatting oppgir du også det ved påmelding. 

Merk at du har mulighet til å gå inn i påmeldingsskjemaet og gjøre endringer frem til 28. august! Det kan være praktisk hvis du for eksempel ønsker å endre valg av spor, eller bytte deltakelse med en kollega. Lenke for å gjøre endringer ligger i bekreftelsen du mottar på e-post. 

Hvis du har spørsmål angående påmelding eller hotell, kan du ta direkte kontakt med gTravel på e-post Mari Sølsnes eller telefon 73807720.    

Betingelser

Du har full refusjon frem til 15. juni. 

50 % refusjon frem til 15. august, og fra og med 15. august er det ingen refusjon. 

Vær oppmerksom på at feil eller manglende fakturainformasjon som fører til merarbeid, belastes med kroner 275 + mva. 

Kart over området

Radisson Blu Plaza og Oslo sentrum 

Arrangør og kontaktinfo

Konferansen arrangeres av Helse Sør-Øst RHF og Sunnaas sykehus HF.

Spørsmål rundt foredragsholdere, program, posterutstilling og innovasjonssmie kan rettes til Ingvild Grimstad, mobil 97013617

Hvis du har spørsmål angående påmelding eller hotell, kan du ta direkte kontakt med gTravel på e-post Mari Sølsnes eller telefon 73807720.  

Fant du det du lette etter?