Dame foran spørsmålstegn på en krittavle

Innovasjonssmie for rehabilitering

...skulle ønske jeg hadde

Nytt av året er en innovasjonssmie for å utvikle fremtidens løsninger for rehabilitering!

Har du noen gang tenkt at "skulle ønske jeg hadde..." for eksempel en løsning, dings eller tjeneste som kunne løse ett eller annet behov som letter arbeidshverdagen, effektiviserer rutinearbeidet, gjør behandlingen av pasientene praktisk enklere, eller ganske enkelt frigir tid til å gjøre andre viktige ting? 

Vi skal finne frem til gode løsninger på dine idéer under årets konferanse!

I samarbeid med Norway Health Tech inviterer vi alle som jobber innen rehabilitering, brukere og pårørende, og andre som brenner for rehabilitering, til å komme med sine ønsker og idéer. Kanskje det blir din idé som tas videre og vinner den gjeveste prisen? 

Det første som skjer er at forslagene/idéene som blir sendt inn, blir vurdert av en jury som vil trekke ut de forslagene som har størst potensial til å kunne bli utviklet videre. Deretter vil de prioriterte idéene bli publisert som en konkurranse, som lyses ut via Norway Health Techs innovasjonsnettverk. På denne måten får selskaper fra hele Europa mulighet til å melde seg på årets rehabiliteringskonferanse og delta på innovasjonssmia for å utvikle tekniske løsninger som er med på å gjøre hverdagen enklere.  

Smia starter som en del av prekonferansen og vil jobbe med konsept og løsninger gjennom første dag av hovedkonferansen. Alle deltakerne på årets konferanse vil få mulighet til å snakke med selskapene og gi dem tilbakemelding på utviklingsarbeidet underveis. På siste dag av konferansen vil vi presentere de beste løsningene i plenumsesjonen og kåre en vinner for beste innovasjon. 

 
Fant du det du lette etter?
Vi kan dessverre ikke besvare tilbakemeldingen din, men den blir lest og håndtert. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer. Din tilbakemelding hjelper oss å forbedre sidene våre.