Rehabiliteringskonferansen 2017

- Rehabilitering i bevegelse

​Helse Sør-Øst RHF og Sunnaas sykehus inviterer til den årlige regionale Rehabiliteringskonferansen. Denne gangen har vi lagt konferansen til Scandic hotell i Sandefjord, den 14. og 15. september.

Her kan du mingle med fagfeller, brukerrepresentanter, forskere og beslutningstakere, få faglig påfyll, spennende ny kunnskap og holde deg oppdatert på politiske føringer i rehabiliteringsfeltet.

Vi vil se nærmere på hvordan det står til med rehabiliteringsforskningen, vise eksempler på nytenking og innovasjon i primær- og spesialisthelsetjenesten som er med på å skape en bedre hverdag for mange og tar feltet fremover. Vi vil også invitere idretten til en felles dugnad for å mobilisere til bevegelse og mer aktive liv selv med ervervet eller medfødt skade.

Nytt av året er en Prekonferanse den 13. september, for deg som ønsker et dypdykk innen sentrale områder som fatigue, seksualitet, ernæring og psykososiale forhold. Vi initerer også ungdomsorganisasjonene til en egen Prekonferanse. Les mer om dette og alt du trenger å vite om konferansen nedenfor.