Camp Spinal Sommer

Klart du kan leve et aktivt liv etter skade. Bli med oss og prøv ut blant annet selvforsvar, rugby, håndball, styrketrening og svømming. På Camp Spinal Sommer får du prøve ut over 15 ulike idretter og aktiviteter.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisningen skal sendes via Norsk Helsenett til adressen: Fysikalsk medisin og rehabilitering (Sunnaas sykehus HF) i adresseregisteret. Merk søknaden med «Camp Spinal». Deltakere fra hele landet kan søke.

Nøkkelinformasjon

Aldersgrense: 12 år eller eldre
Målgruppe: Personer med en ervervet ryggmargsskade fra hele landet.
Kriterier for deltakelse:  Deltakere som ikke har vært med på Camp Spinal Sommer tidligere vil prioriteres.
Merk! Tilbudet er primært for personer med ervervet ryggmargsskade.
Kostnad: Oppholdet er gratis og transport dekkes av Pasientreiser

Om Camp Spinal Sommer

Du får også selvstendighetstrening og trening på basisferdigheter som forflytning og rullestolteknikk sammen med ulike særforbund og klubblag.

Camp Spinal Sommer er for deg med en ervervet ryggmargskade – komplett eller inkomplett. Har du gangfunksjon er du også hjertelig velkommen til «ganggruppen». På Camp Spinal Sommer møter du andre med liknende utfordringer som deg selv. I tillegg vil du få tips og råd av mentorer som selv har en ryggmargsskade. Vårt ønske er at du skal sitte igjen med flere gode verktøy for å mestre din nye livssituasjon. Vi bruker idrett og aktivitet som et av flere virkemidler til å oppnå dette.

Etter dagens treningsøkter vil våre mentorer dele av sine erfaringer rundt tema som samliv, seksualitet, motivasjon til å leve med «din nye normal», og gjennomføre praktisk trening i forflytning og selvstendighetstrening.

På Camp Spinal Sommer bor vi på Olympiatoppen Sportshotell. Hotellet er delvis tilpasset rullestolbrukere. Du må være forberedt på å dele rom med en annen deltaker. Det tror vi er nyttig for å kunne lære av hverandre. På grunn av den usikre situasjonen knyttet til koronapandemien, planlegger vi innlosjering for deltakere i henhold til råd og veiledning fra helsemyndighetene.

Vi garanterer gode opplevelser, nye nettverk, ny kunnskap, masse aktivitet og ikke minst mye moro!

Fant du det du lette etter?