Brain Camp Vinter

Klart du kan kjøre ski og mestre snø etter skade! Bli med på Brain Camp Vinter på Hafjell og opplev adrenalin i bakken, viddas stillhet i langrennsløypa og med hundespann.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisningen skal sendes via Norsk Helsenett til adressen: Fysikalsk medisin og rehabilitering (Sunnaas sykehus HF) i adresseregisteret. Merk søknaden med «Brain Camp». Deltakere fra hele landet kan søke.

Nøkkelinfo

Aldersgrense: 17 år og oppover
Målgruppe/kriterier for deltakelse: Personer med ervervet hjerneskade fra hele landet. Deltakere som ikke har vært med på Brain Camp Vinter tidligere vil prioriteres. Deltakerne har gangfunksjon eller kan forflytte seg mer eller mindre selvstendig med manuell rullestol.
Kostnad: Oppholdet er gratis og transport dekkes av Pasientreiser
Påmelding: Oppfyller du kriteriene til deltakelse kan du henvises fra din fastlege.

Om Brain Camp

Brain Camp Vinter gir deg inspirasjon og motivasjon til å bli glad i den norske vinteren igjen. Vi vil lære deg grunnleggende alpin- og langrenns ferdigheter. Du får testet langrenn, alpint og snowboard, og får skiopplæring av kyndige instruktører og mentorer. I skibakken får du med deg en ledsager, som sikrer at du får testet dine ferdigheter i trygge omgivelser. Etter en lang dag i bakken vil mentorene dele av sine erfaringer rundt tema som motivasjon til å leve med «din nye normal» og gjennomføre praktisk trening i vinterpåkledning og tilpasning av skiutstyr.

Man må forberede seg på å dele rom med en annen deltaker. Det tror vi er nyttig for å kunne lære av hverandre. På grunn av den usikre situasjonen knyttet til koronapandemien, planlegger vi innlosjering for deltakere i henhold til råd og veiledning fra helsemyndighetene. For mange blir dette første opplevelse av å reise og prøve ut vinteraktiviteter etter sykdom/skade.

Gled deg til en uke med skiglede, ny kunnskap, nye vennskap og mestring!

Fant du det du lette etter?