Helsetjenester på nett

God informasjon om og innsikt i egen helse er viktig for at du kan delta i valg som gjelder behandling og oppfølging av din egen sykdom og helse.

Den nasjonale helseportalen helsenorge.no tilbyr digitale tjenester som forenkler din kontakt med sykehuset.​​​

Vil du motta brev digitalt fra sykehuset?

For at du skal få innkallingsbrev digitalt må du ha registrert deg som bruker på helsenorge.no. Der har du tilgang på flere digitale tjenester, som kjernejournal, dine legemidler med mer. Du kan også få varsling på e-post og/eller SMS. Vi anbefaler derfor at du registrerer deg på helsenorge.no.

Registrer deg som bruker på helsenorge.no

Digitale brev får du tilgang på så snart de er sendt fra sykehuset.

Med tradisjonell post tar det tid fra et brev sendes ut og til mottakeren har det i sin postkasse. I tillegg får vi sjeldnere enn før levert post hjem i postkassene. Digitale brev får du direkte i din digitale postkasse så snart de er sendt ut.

For de som ikke ønsker å bruke helsenorge.no er det også mulig å få brev fra sykehuset via Digipost eller eBoks.

Du kan når som helst registrere deg som digital bruker, og vil da få tilsendt brev fra sykehuset, etter hvert som disse blir klargjort for digital utsendelse.

Se din pasientjournal på helsenorge.no

Pasientjournalen din inneholder dokumenter fra sykehus du har vært behandlet ved, og nå vil du kunne lese deler av dette på nett.

Har du nettopp vært på sykehus og lurer på hva legen skrev i journalen din? Nå har du digital tilgang til utvalgte dokumenter fra din pasientjournal på helsenorge.no.

Logg deg på pasientjournalen din på helsenorge.no

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om pasientjournalen din, skal du kontakte sykehuset som har skrevet den. Du kan også be om å se pasientjournalen din, selv om du ikke vil gjøre det digitalt.

Fant du det du lette etter?