Regional kompetansetjeneste for rehabilitering

Regional kompetansetjeneste for rehabilitering (RKR) skal betjene hele rehabiliteringsfeltet i Helse Sør-Øst, på tvers av diagnoser, pasientgrupper, helseforetak og institusjoner.
Les mer om Regional kompetansetjeneste for rehabilitering

Regional kompetansetjeneste for rehabilitering

Hovedoppgavene til kompetansetjenesten er å formidle kunnskap og erfaringer innen rehabilitering til fagmiljøer og brukere. For å stimulere til god fagutvikling, vil vi være pådriver for etablering av fagnettverk. Vi samarbeider tett med andre kompetansetjenester, rehabiliteringsavdelinger, institusjoner og fagpersoner for å dele erfaringer innen rehabiliteringsfeltet.

Kompetansetjenesten har en koordinatorrolle for å presentere rehabiliteringsforskning og nytenkning, og kommunisere dette på en måte som vekker interesse både for fagmiljøer og brukere. Dette for å holde dere oppdatert på hva som skjer innen forskning og beste praksis i feltet rehabilitering.

RKR har kontor på Aker Helsearena og er organisert under samhandlingsavdelingen på Sunnaas sykehus.

Leder

Jan Egil Nordvik

Besøk kompetansetjenestens nettsider

Kontakt

Telefon
66 96 90 00
mandag - fredag 08.00-18.00
lørdag - søndag 11.00-16.00
Sentralbordet er stengt på helligdager.
E-post
Postadresse

Regional kompetansetjeneste for rehabilitering
Sunnaas sykehus
Bjørnemyrveien 11
1450 Nesoddtangen

Reis kollektivt

Busslinje 31 og 33 stopper på holdeplassen "Aker sykehus" i Trondheimsveien. Buss 31 kjører gjennom sentrum og stopper både utenfor Oslo S/Jernbanetorget og Nationaltheatret.
Buss 33 kjører kun i rushtiden, og ruten går forbi Nationaltheatret, deretter over St. Hanshaugen og Alexander Kiellands plass.

Praktisk informasjon

Røyking

​Sunnaas er et røykfritt sykehus. Røyking skjer på anviste steder.

Verdisaker

Oppbevaring av verdisaker skjer på eget ansvar. Ta med kun det du behøver. Utstyr som pc, mobiltelefoner og lesebrett har du ansvar for å oppbevare forsvarlig.

Arrangementer

  • 10.9 mandag
    Rehabiliteringskonferansen 2018

    Helse Sør-Øst og Sunnaas sykehus inviterer til den årlige regionale Rehabiliteringskonferansen, denne gangen i Kristiansand.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.