Webinar - Trening en magisk pille

I samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering (NKRR) og LHL Ressurssenter for hjerterehabilitering presenterer vi temaet «Trening – en magisk pille».

Om webinaret

Dette er en reprise av RKR webinar sendt 4. september 2020, med Tom Farmen Nerli, SiV og Inger-Lise Aksetøy. St. Olav/NTNU som forelesere og Julia Aneth Mbalilaki (RKR) og Hanne Dagfinrud (NKRR) som vertskap.Temaet er kunnskap om trening brukt som medisin, med eksempler fra forskning på hjertesyke og med et covid-19 case.

Inger-Lise leder kompetansetjenesten "Trening som medisin" i Helse Midt og forsker på trening av hjertesyke. Tom er fysikalskmedisiner ved Kysthospitalet, Sykehuset i Vestfold, og har hatt ansvar for pasienter under og etter intensivbehandling i covid-19 pandemien.

Målgruppe

Webinaret er spesielt egnet for deg som ikke hadde en grundig innføring i treningsfysiologi i grunnutdanningen, eller ønsker å oppdatere kunnskap om trening av pasienter.

Teknisk info

Det er nå mulig å delta i helt vanlig nettleser på PC eller nettbrett, også på jobb-PC-er i sykehus og kommune. Da dette er et opptak, vil det dessverre ikke bli noen mulighet til å stille spørsmål under webinaret. Skriver du likevel et spørsmål i chat, vil vi i etterkant gi foreleser anledning til å svare, men kan ikke love deg et svar.

Velg ett av de oppsatte klokkeslettene. Det er viktig å være pålogget presis, ellers går du glipp av de første minuttene.

Praktisk informasjon

Har du spørsmål problemer med påmelding/pålogging? Kontakt oss gjerne på rkr(alfakrøll)sunnaas.no eller sms til 48010145

Følg med på vår hjemmeside for informasjon om våre kommende webinarene

RKR arrangementer

Fant du det du lette etter?