HELSENORGE

Webinar-Pasienter med sjeldne diagnoser – ganske vanlig for fagpersoner i Norsk helsetjeneste

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser ved Sunnaas sykehus forteller om hvor du kan finne kunnskap om sjeldne diagnoser, oppfølging, behandling og rehabilitering.

Om webinaret

Vi får høre om NKSD, Nasjonal Kompetansetjeneste for Sjeldne Diagnoser, sjeldenfeltets organisering og kort om TRS på Sunnaas, deretter litt om nettsidene til TRS, sjelden.no og sjeldentelefonen, skjelettdysplasiklinikken, bindevevsklinikken og om samarbeid med Beitostølen og med barneavdelingene på OUS og Sunnaas. Det blir også vist et par korte filmer.

Målgruppe

Primært for helse- og rehabiliteringspersonell i kommunen, men også i spesialisthelsetjeneste, som sporadisk kommer i kontakt med brukere som har en sjelden diagnose.

Teknisk info

Det er nå mulig å delta i helt vanlig nettleser på PC eller nettbrett, også på jobb-PC-er i sykehus og kommune. Da dette er et opptak, vil det dessverre ikke bli noen mulighet til å stille spørsmål under webinaret. Skriver du likevel et spørsmål i chat, vil vi i etterkant gi foreleser anledning til å svare, men kan ikke love deg et svar.
Velg ett av de oppsatte klokkeslettene. Det er viktig å være pålogget presis, ellers går du glipp av de første minuttene. Dersom ikke webinaret starter til korrekt tid, sjekk at du er påmeldt riktig klokkeslett, og klikk «Join webinar»-linken en gang til.

Praktisk info

Har du spørsmål problemer med påmelding/pålogging? Kontakt oss gjerne på rkr(alfakrøll)sunnaas.no eller sms til 48010145
Følg med på vår hjemmeside for informasjon om våre kommende webinarer

RKR arrangementer

Fant du det du lette etter?