HELSENORGE

Webinar – møt en rehabiliteringsforsker; Professor Cecilie Røe

Cecilie Røe viser resultater og refleksjoner fra 10 år med rehabiliteringsforskning i CHARM. Ved å etablere et tverrfaglig nasjonalt forskernettverk ville CHARM øke kunnskap om organisering av rehabilitering, og forske på ulike tjenestemodeller.

Om webinaret

Organisering av rehabilitering og forske på ulike tjenestemodeller er et viktig kunnskapsområde med mange store og ubesvarte spørsmål men og et krevende komplekst forskningsfelt. Etter 10 års arbeid er det spennende å høre en av lederne i nettverket, professor Cecilie Røe fortelle om resultater, refleksjoner og implikasjoner for praksis.

Siden oppstart av nettverket er mange forskningsprosjekter er gjennomført, og vi spør Cecilie Røe som en av de to lederne i CHARM, om hvilke resultater og ny kunnskap som rehabiliteringsfeltet bør kjenne til, hvilke helsetjenestemodeller har vist nytteverdi og viser noen av prosjektene at det er behov endring av organisering eller nye modeller for hele eller deler av rehabiliteringsfeltet?

Webinaret vil i tilllegg til presentasjon inkludere en dialog mellom Cecilie Røe og Mari Klokkerud som leder webinaret. Hvilke forskningsmessige utfordringer har de møtt og hvilke muligheter og behov de ser fremover for rehabiliteringstjenesteforskning? I tillegg vil vi invitere deltakerne til å sende inn spørsmål til Cecilie Røe og til å bidra inn med egne refleksjoner, ideer og erfaringer.

Cecilie Røe er i tillegg til å være leder for CHARM, professor ved Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering, Klinikk for kirurgi og nevrofag ved Klinmed ved Oslo Universitetssykehus.

Rammene for webinaret er en 45-60 minutter.

Mål for webinaret

  • Skape en møteplass mellom forskning og klinikk
  • Gi tilhørerne et innblikk i barrierer og muligheter ved rehabiliteringsforskning
  • Skape interesse og nysgjerrighet for forskning som karrierevei

Målgruppe

Klinikere i rehabilitering med nysgjerrighet for forskning, forskere med nysgjerrighet mot klinikk og deg som går med en undring på om en forskerkarriere kan være en vei for deg å gå.

Teknisk info

Det er nå mulig å delta i helt vanlig nettleser på PC eller nettbrett, også på jobb-PC-er i sykehus og kommune. Webinaret er «live» og det blir mulighet til å stille spørsmål skriftlig underveis i webinaret. Det er også mulig å sende spørsmål inn på forhånd til rkr@sunnaas.no. Spørsmålene blir besvart muntlig

Tips! Pass på å klikke lenkene for nettleser, og ikke «last ned/installer app». Dersom lyd eller bilde svikter, logg av og så på igjen.

Fant du det du lette etter?