HELSENORGE

Reprisewebinar - våg å snakke om seksualitet med pasienter

Vi viser en reprise fra ett av våre populære webinarer i fjor høst, hvor sexolog og erfaringskonsulent Yvonne Dolonen vil fortelle om hvordan du kan snakke om seksualitet med pasienter, og hvordan arbeide med seksuell helse i tverrfaglig team.

Om webinaret

Webinaret inneholder konkrete råd og tips både for deg som er mer erfaren med snakke om seksualitet, for deg som er nybegynner, og for deg som helst ikke vil snakke om seksualitet.

Yvonne Dolonen har grunnutdanning som sosionom, og er videre spesialist i sexologisk rådgivning NACS. Hun startet som erfaringskonsulent ved Sunnaas i 2005, og har siden spesialisert seg innen sexologi. Yvonne tilbyr sexologisk rådgivning til pasienter og deres pårørende tilknyttet Sunnaas, og holder jevnlig foredrag for foreninger og andre interesserte.

Målet med webinaret er at flere klinikere skal tørre å snakke om temaet seksualitet med pasienter, og at det tverrfaglige teamet skal bli inspirert til rollefordeling innad i teamet.

Webinaret er en reprise fra webinaret RKR sendte fredag 18. september 2020, i rekken av Rehabiliteringswebinarer 2020

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er alle faggrupper som arbeider klinisk med pasienter i alle deler av rehabiliteringsforløpet. Kunnskapen du får fra webinaret passer til arbeid med pasienter med alle type skader eller sykdommer.

Teknisk info

Det er nå mulig å delta i helt vanlig nettleser på PC eller nettbrett, også på jobb-PC-er i sykehus og kommune. Da dette er et opptak, vil det dessverre ikke bli noen mulighet til å stille spørsmål under webinaret. Skriver du likevel et spørsmål i chat, vil vi i etterkant gi foreleser anledning til å svare, men kan ikke love deg et svar.
Velg ett av de oppsatte klokkeslettene. Det er viktig å være pålogget presis, ellers går du glipp av de første minuttene.

Praktisk info

Har du spørsmål problemer med påmelding/pålogging? Kontakt oss gjerne på rkr(alfakrøll)sunnaas.no eller sms til 48010145

Følg med på vår hjemmeside for informasjon om våre kommende webinarer

RKR arrangementer

Fant du det du lette etter?