HELSENORGE

Reprisewebinar - Synsvansker etter hjerneslag - NORVIS

NorVIS er et implementeringsprosjekt som ønsker å styrke fagpersoners evne til å fange opp synsutfall etter hjerneslag og henvise til rett instans.

Om webinaret

I dette webinaret vil du lære om synsutfall etter hjerneslag og hvordan det oppleves, utredes og behandles, i tillegg til informasjon om implementeringsprosjektet NorVIS, som ønsker å styrke fagpersoner evne til å fange opp synsutfall og henvise til rett instans. Dersom du er interessert i å lære mer om dette og kanskje selv bli involvert i implementeringsprosessen, er dette webinaret for deg.

De tre som presenterer i samtale med Stein Arne Rimehaug fra RKR/Sunnaas sykehus HF er;

Professor Helle Falkenberg fra Universitetet i Sørøst-Norge, USN Kongsberg; om prosjektet NORVIS, samt om synsfeltutfall og andre synsvansker etter hjerneskade.

Spesialergoterapeut Elizabeth Solhjem, Vestre Viken HF, Ringerike sykehus;  Kartlegging og behandling av diplopi, synsfeltutfall og andre synsvansker i akutt slagpost.

Synspedagog Grethe Hegreberg, voksenopplæringen i Stavanger kommune;  Synsrehabilitering etter hjerneskade og samarbeid kommunal rehabilitering/voksenopplæring.

Mer informasjon om NorVIS

Teknisk info

Webinarplattformen er gotowebinar webcast, det vil si at du kan delta i nettleser også på jobb-PC i sykehus.
Da dette er et opptak, vil det dessverre ikke bli noen mulighet til å stille spørsmål under webinaret. Skriver du likevel et spørsmål i chat, vil vi i etterkant gi foreleser anledning til å svare, men kan ikke love deg et svar.

Velg ett av de oppsatte klokkeslettene.

Fant du det du lette etter?