HELSENORGE

Reprisewebinar - Digital hjemmeoppfølging og gruppetrening– muligheter og begrensninger

Et webinar v/ Hilde Sørli og Stein Arne Rimehaug, Sunnaas sykehus HF, om virtuell gruppetrening og annen digital hjemmeoppfølging i rehabilitering.

Om webinaret

Dette er et webinar om virtuell gruppetrening og annen digital hjemmeoppfølging i rehabilitering, med dialog mellom Hilde Sørli og Stein Arne Rimehaug, begge fysioterapeuter med erfaring med bruk av Videokonferanse og andre systemer for hjemmeoppfølging. Vi får se i detalj hvordan Sunnaas Sykehus på Studio 99 treningspoliklinikk har løst utfordringen med gruppetrening over Norsk Helsenett video, for hjemmeboende pasienter i koronatiden.Vi viser blant annet en informativ film med Nora Funkqvist, idrettspedagog på Studio 99, Sunnaas sykehus. Vi får også presentert litt om totalløsninger for eRehabilitering og digital hjemmeoppfølging.

Pandemien har gitt et skikkelig løft for bruk av videokonsultasjon i helsetjenesten. Hvordan kan vi bygge på disse erfaringene og ta det er skritt videre? «Normen» fra Datatilsynet viser vei, men setter også noen begrensninger.

  • Hvordan få til en mer helhetlig egenmestring og oppfølging
  • Hvordan få til gruppedynamikk brukere imellom, også virtuelt?
  • Hvilke erfaringer er gjort med å samle flere digitale løsninger for dialog og informasjon i ett system?

Hilde Sørli

Stein Arne Rimehaug

Webinaret er en reprise fra webinar arrangert 13. november 2020

Målgruppe

Helsepersonell og ledere i rehabilitering i sykehus og kommune, brukerorganisasjoner og andre interesserte

Teknisk info

Det er nå mulig å delta i helt vanlig nettleser på PC eller nettbrett, også på jobb-PC-er i sykehus og kommune. Da dette er et opptak, vil det dessverre ikke bli noen mulighet til å stille spørsmål under webinaret. Skriver du likevel et spørsmål i chat, vil vi i etterkant gi foreleser anledning til å svare.
Velg ett av de oppsatte klokkeslettene. Det er viktig å være pålogget presis, ellers går du glipp av de første minuttene.

Fant du det du lette etter?