HELSENORGE

Rehabiliteringswebinar 2021 - Psykologisk fleksibilitet og fastlåsthet – Bruk av ACT i rehabilitering

Dette webinaret tar for seg psykologisk fleksibilitet og rigiditet, altså prosesser som behandlere kan påvirke under rehabiliteringen ved bruk av Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Om webinaret

Å få en skade eller sykdom som fører til funksjonstap treffer folk forskjellig. Noen omstiller seg raskt, andre sitter mer fast og kan ha mindre nytte av rehabiliteringsprosessen selv med dyktige team rundt seg. Det er trolig flere svar på hvorfor det er slik, men i dette webinaret skal det handle om psykologisk fleksibilitet og rigiditet, altså prosesser som behandlerne kan påvirke under rehabiliteringen ved bruk av Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Noen øvelser vil bli kort demonstrert slik at de som ønsker får muligheten til direkte kjennskap til hvordan vi trener opp psykologisk fleksibilitet.

Vi møter psykolog Asle Thude Elen fra Catosenteret, som vil dele av sin erfaring med å jobbe med psykisk helse i rehabilitering.

Målgruppe

Webinaret vil passe for alle som jobber klinisk i alle typer rehabiliteringstilbud, både på sykehus, private institusjoner og i kommunene.

Teknisk info

Praktisk informasjon: Når du melder deg på får du en unik link som du må bruke for å logge på. Du får også mer teknisk informasjon om gjennomføring ved påmelding. Er dere flere som vil se webinaret sammen behøver bare en person melde seg på.

Fant du det du lette etter?