HELSENORGE

Rehabiliteringswebinar 2021: covid-19 og rehabilitering – hva vet vi nå?

Frits Franssen, medisinskfaglig ansvarlig for rehabiliteringssykehuset CIRO i Nederland, og Gunnar Einvik, lungelege ved Akershus universitetssykehus forteller om forsknings- og erfaringsbasert kunnskap om long-covid, og covid-19- rehabilitering

Om webinaret

Vi har invitert to leger, Frits Franssen, medisinskfaglig ansvarlig for rehabiliteringssykehuset CIRO i Nederland, og Gunnar Einvik, lungelege ved Akershus universitetssykehus til å fortelle om forsknings- og erfaringsbasert kunnskap om covid-19 og rehabilitering.

CIRO har mange års erfaring med forskning og rehabilitering for kols, og har nå et av de største rehabiliteringsprogrammene for covid-19. Frits Franssen har delt ny evidens med norsk helsepersonell mange ganger tidligere og formidler alltid ny kunnskap på en engasjerende måte.

Gunnar Einvik er involvert i to ulike forskningsprosjekter som følger covid-19 pasienter i Norge, og er også en dyktig og engasjert ressurs i RKRs lungerehabilitering nettverk.

Målgruppe

Helsepersonell og forskere

Teknisk info

Når du melder deg på får du en unik link som du må bruke for å logge på. Du får også mer teknisk informasjon om gjennomføring ved påmelding. Er dere flere som vil se webinaret sammen behøver bare en person melde seg på.

Informasjon om interaksjon vil bli gitt underveis i webinarene.

Fant du det du lette etter?