Nordisk sommerskole for nevrorehabilitering

Fagseminar , 19.09.2018-21.09.2018 , Enhet for kompetanse

Den andre Nordiske Sommerskolen for Nevrorehabilitering arrangeres av det Nordiske Nettverk for Nevrorehabilitering og den henvender seg til alle medlemmene av nevrorehabiliteringsteamet

Om sommerskolen

Sommerskolen inkluderer foredrag, workshops, faglig utveksling og nettverksbygning på tvers av profesjoner og landegrenser.

I løpet av 3 intensive dager får deltakere formidlet evidensbasert kunnskap av dyktige forelesere. Workshops gir mulighet for fordypning og utveksling. Målgruppen er erfarne klinikere som ønsker en komprimert oppdatering evidensbasert praksis. Temaene i år inkluderer bl. annet synsforstyrrelser, agiterende adferd, seksualitet og samliv, etiske spørsmål, teknologi for kognitive problemer, telerehabilitering for språk, gangtrening med locomat.

Den Nordiske Sommerskolen for Nevrorehabilitering organiseres av det Nordiske Nettverk for Nevrorehabilitering og er et etterutdannings-initiativ til World Federation for Neurorehabilitation.

Praktisk info

Kurset varer 3 dager fra onsdag 19. september kl. 10.30 til fredag 21. september kl. 14.00. Maks antall plasser: 52
Det er mulig å delta enkelte dager hvis det er ledige plasser

Vi forsøker å få en god blanding av alle nordiske land, derfor er 15 plasser forbeholdt Danmark, Sverige og Norge hver, og 7 plasser til de andre nordiske landene frem til 15.april. Deretter fordeles plassene etter først til mølla prinsippet.

Hovedspråket er skandinavisk og engelske slides, enkelte bidrag kan være på engelsk

Pris

4850 NOK.
Prisen inkluderer deltagelse på sommerskolen.

*Dagpakke på konferansehotellet er obligatorisk hvis man ikke overnatter, og bestilles direkte fra hotellet. Har du behov for overnatting bestilles hotellrom inklusiv fullpensjon direkte på Nørregård.

Overnatting

18-21. september: 4854,45 SEK
Prisen inkluderer: Tre overnattinger i singelrom med frokost, konferansepakke hele samlingen og 3-retters middag onsdag og torsdag.

19-21. september: 4004,45 SEK
Prisen inkluderer: To overnattinger i singelrom med frokost, konferansepakke hele samlingen og 3-retters middag onsdag og torsdag.

Kun konferansepakke per dag: 719 SEK
Prisen inkluderer konferansepakke inkl. lunsj. Overnatting er ikke inkludert.

*Bestillingen av dagpakke er obligatorisk ved kursdeltakelse for deltakere som ikke overnatter.

Det er mulig å dele et dobbeltrom. Kontakt hotellet Norregård for bestilling og ytterligere opplysninger 
www.norregard.com 
Tlf. +46 (0)40-47 98 00
info@norregard.com

Program og påmelding

Link til påmeldingsskjema ligger lenger ned på denne siden. Påmeldingsfrist 7. august.  

Program (pdf)Biografi forelesere (pdf) 


Reise:

Hotellet ligger i Falsterbro i Sverige. For å komme dit kan man fly til København eller Malmø. Fra begge disse flyplassene er det enklest å ta taxi, eller man kan gjøre følgende: 

Fra København:

  • Toget til Hyllie (første stopp i Sverige)
  • Buss nummer 300 til Falsterbro

Fra Malmø:

  • Bussen til Malmø sentralstasjon.
  • Buss nr. 100 til Falsterbro.

Holdeplassen man går av i Falsterbro heter Papegojovägen. Derfra følger man veien i bussens retning, men der bussen svinger til venstre tar man til høyre. Ca. tre minutter lenger inn ser man hotellets parkering på venstre side.Når og hvor

Dato
19.09.2018-21.09.2018 
Klokkeslett
Sted
Hotel Norregård, Falsterbro, Sverige
 
Arrangør
Enhet for kompetanse
Den Nordiske sommerskolen for nevrorehabilitering er organiseres av det Nordiske Nettverk for Nevrorehabilitering og er et etterutdannings-initiativ til World Federation for Neurorehabilitation. 
Kontakt
For administrative spørsmål kontakt koordinator kurs og konferanse Tonje Werner, tlf. 986 80 863 eller servicetorg@sunnaas.no.

For faglige spørsmål kontakt Iris Brunner, Hammel Neurocenter: Iris.Brunner@rm.dk
 
Mer informasjon
Påmeldingsskjema  
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.