Kurs for "ultra-sjeldne"

Fra 8. til 12. mai holdes kurs på Frambu for barn og ungdom med en ultrasjelden diagnose, i kurset er det satt av 10. mai til kurs for fagfolk.

Om kurset

Fra 8. til 12. mai holdes kurs på Frambu for barn og ungdom med en ultrasjelden diagnose av genetisk årsak som gir sammensatte vansker (barn og ungdom i videregående- og grunnskolealder), og deres familier. Kurset arrangeres av Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser-fellesenhet (NKSD-f) i samarbeid med Frambu, NevSom og NK-SE. Familiene bor på Frambu fra mandag til fredag, og det er program på dagtid og mulighet for å delta på aktiviteter og sosialt samvær på kveldene. Søknadsfristen er 20. mars.

Hvis du vil vite mer om dette kurset kan du følge lenken under som tar deg til Frambus kurskalender. Der vil du finne program for uken, praktisk informasjon og søknadsskjema.

Les mer om kurset Ultrasjeldne diagnoser (videregående- og grunnskolealder)

Egen fagdag på onsdagen i kurset

Tjenesteytere/fagpersoner og andre som ønsker å lære mer om ultrasjeldne diagnoser, kan melde seg på fagkurset som holdes onsdag 10. mai. Familier som har plass på brukerkurset er automatisk påmeldt dette fagkurset. Her finner du fagkurset Å leve med en ultrasjelden diagnose.Fant du det du lette etter?