Kosthold og ernæring ved hjerneslag

Kurs, 10. februar, 30. mars, 25. mai, Avdeling for hjerneslag

Kurs og erfaringsutveksling for pasienter ved avdeling for hjerneslag. Kurset tar for seg temaer som nøkkelråd for et sunt kosthold, hvordan spise variert og ha et sunt kosthold i hverdagen og kilder til god informasjon om kosthold.

Målsettingen er å gi:

  • generell kunnskap om hjerneslag
  • mulighet til erfaringsutveksling med andre i liknende livssituasjon

Vi tar ikke opp problemstillinger knyttet til den enkelte deltaker

  • Programmet er tilrettelagt for pasienter
  • Tilbudet gis i gruppe

Kurset holdes av sykepleier. Erfaringskonsulent(er) er deltakere ved alle temaene.

Når og hvor

Tid
10. februar, 30. mars, 25. mai
Klokkeslett
 
Sted
Sunnaas Nesodden
Lærings- og mestringssenteret, G 157
 
Arrangør
Avdeling for hjerneslag
i samarbeid med Lærings- og mestringssenteret 
Kontaktinformasjon
Avdeling for hjerneslag:
Ellen Cyrus
Tlf. 66 96 93 74
ellen.cyrus@sunnaas.no

Lærings- og mestringssenteret (LMS):
Tlf. 66 96 93 68
SUNHFDLLaeringsogmestringssenter@sikt.sykehuspartner.no
 

Avdeling for slag arrangerer kurs og erfaringsutveksling for pasienter hver mandag kl. 11-12. Dette er et møtested for pasienter, erfaringskonsulenter og fagfolk.

Fant du det du lette etter?