Erfaringsforum og trening

Fysisk aktivitet , Tirsdager og torsdager fra 12. september til 7. desember 2017 (ingen trening i høstferien uke 40) , Treningspoliklinikk Aker

Kurs med erfaringsforum og trening for personer med ervervet hjerneskade. Tirsdager og torsdager fra 12. september til 7. desember 2017.

Tirsdag kl. 15.15-16.30: Erfaringsforum

Erfaringforum har fokus på å jobbe med refleksjoner rundt egen identitet og selvforståelse og fremmer aksept for en ny livssituasjon.

Det fokuserer på å øke håp om god livskvalitet i fremtiden og man bruker erfaringsutvekslingen i gruppe som en måte og forså, øke kunnskap og innsikt i egen situasjon.

Det er i tillegg en ferdighetstrening i gruppe, samt en følelsesmessig bearbeiding av egen livssituasjon.

Tirsdag kl. 16.30-17.30: Yoga

Yoga fokuserer på helheten av mennesket, og man ønsker gjennom fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning å oppnå tilstedeværelse og velvære.

Alle deltakere jobber ut fra egne forutsetninger for bevegelse og jobber på lag med seg selv. Det vil si man presser seg aldri ut i stillinger som ikke kjennes bra. Fysiske øvelser vil hovedsakelig stimulere bevegelse, balanse, styrke og koordinasjon.

Torsdag kl. 16.30-17.30: Kondisjon og styrke til musikk

Enkle bevegelser som får pulsen opp, samt styrketrening av kjerne og de store muskelgruppene. Alle deltakere jobber ut fra egne forutsetninger for bevegelse.

Egenandel på 345,- eller frikort.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisning fra fastlege.

Når og hvor

Tid
Tirsdager og torsdager fra 12. september til 7. desember 2017 (ingen trening i høstferien uke 40)
Klokkeslett
 
Sted
Aker helsearena
Trondheimsveien 235, bygg 6, 2 etg, Oslo
 
Arrangør
Treningspoliklinikk Aker
 
Kontakt
Ta kontakt med prosjektleder Britt-Marie Rak, tlf. 907 49 295 eller e-post brirak@sunnaas.no for prøvetime og ved spørsmål.
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.