Camp Spinal vinter

Gruppeopphold, 13.03.2017-17.03.2017, Avdeling for oppfølging

For åttende år på rad inviterer Sunnaasstiftelsen og Sunnaas sykehus til vinterens morsomste opplevelse for personer med ryggmargsskade eller tilsvarende funksjonsnedsettelse.

På Camp Spinal vinter får du oppleve idrettsglede, mestring og nettverksbygging. Det primære målet med uken er å lære å kjøre sit-ski i alpinbakken. Minst like viktig er det å lære hva som skal til for å få en vellykket dag i bakken, som hvordan kle seg, hvordan pakke bilen og hvordan komme seg fra parkeringen til bakken.

Deltakere, ledere og helsepersonell skal bo på Pellestova fjellhotell. Stedet er et utmerket utgangspunkt for gøyale og flotte dager med mye skiaktivitet. To-og-to deltakere deler rom. Pellestova er kun delvis tilrettelagt for rullestolbrukere, noe som gir verdifull erfaring til hvordan du kan løse små og store utfordringer underveis.

Sertifiserte skiinstruktører underviser og veileder i bakken under oppholdet. Ulike hjelpemiddelfirmaer gir informasjon om hjelpemidler på markedet, låner ut utstyr og bidrar med instruksjon. Som en bonus, siden Pellestova ligger midt i et langrennsmekka, skal alle få prøve langrennspigging.

Velkommen til Hafjell, og til en uke med mye gøy, mestringsfølelse og samhold!


Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

For å delta må du

  • ha en ryggmargskade eller tilsvarende funksjonsnedsettelse
  • ha interesse for ski og like å være ute
  • like å være sammen med andre
  • kunne dele rom med andre

Oppfyller du kriteriene kan du søke deg inn som deltaker via din fastlege til Camp Spinal vinter ved Sunnaas sykehus. Deltakere fra hele landet kan søke. Vær oppmerksom på at det er kun er et begrenset antall plasser. Vær derfor tidlig ute med søknaden hvis du ønsker å delta.

Søknadsfrist er 15. desember 2016.

Når og hvor

Dato
13.03.2017-17.03.2017 
Klokkeslett
10:00-15:00 13. - 17. mars 2017
Sted
Pellestova fjellhotell, Hafjell
 
Arrangør
Avdeling for oppfølging
 
Kontaktinformasjon
Madeleine Thoen, idrettspedagog, tlf. 480 49 351.
Hege Teslo, leder avdeling for oppfølging, tlf. 934 85 548.
 

Alle deltakerne er skrevet inn som pasienter ved Sunnaas sykehus under oppholdet og sykehuset stiller med helsepersonell. Det er derfor ikke nødvendig, eller tillatt, å ha med egen personlig assistent eller ledsager – selv om du ikke er selvhjulpen i ADL. Du kan søke plass for ektefelle, samboer eller venn, dersom målet er å kunne stå på ski sammen. Vi dekker kun kost og overnatting for denne personen. Viktig å merke at personen ikke får anledning til å bidra med personligstell.

Fant du det du lette etter?