Brain Camp 2018: En aktiv hverdag med Locked-in syndrom

Gruppeopphold, 29.08.2018-31.08.2018, Nasjonal behandlingstjeneste locked-in syndrom

I samarbeid med Sunnaasstiftelsen inviterer vi til Brain Camp i Bodø for personer med Locked-in syndrom, deres pårørende og pleiere/assistenter/andre fagpersoner.

Om samlingen

Formålet er å møte andre i samme situasjon og å sette fokus på et aktivt hverdagsliv. Det er derfor en forutsetning at 2 til 3 hjelpere deltar aktivt sammen med brukeren (så mye som du mener du trenger av oppfølging), for at du/dere skal få best mulig nytte av oppholdet.

I år er det fokus på pust, og hvordan stimulere/opparbeide muskelkraft og utholdenhet i sentrale deler av kroppen. Det vil bli opplegg i bassenget i nærheten, samtalegrupper, utprøving av hjelpemidler og ikke minst - stort fokus på sosialt fellesskap.

Praktisk info

Hotellet er stort sett godt tilrettelagt for rullestolbrukere.
Du må selv ha med deg hva du måtte trenge av utstyr. Dette gjelder kommunikasjons­hjelpe­midler, dusjstol, personløfter, ev. respirasjonshjelpemidler, ev. sengehest, hjertebrett etc. Du må også ha med inkontinens-badebukse (hvis behov). Husk å bestille dette fra hjelpemiddelsentralen allerede nå, hvis du ikke har en fra før.

Det kan være praktisk at de som har egen bil benytter denne. De som ikke har egen bil, eller må benytte fly, kan rekvirere transport fra Pasientreiser. Det er ikke heis eller sykehussenger på rommene.

Påmelding

For deltakelse er det nødvendig med formell henvisning av fastlege eller annen lege. For å kunne begynne planleggingen så raskt som mulig, ber vi deg imidlertid om å melde deg på allerede nå og senest 18. juni 2018.

Vi har begrenset antall plasser, men strekker oss langt for at alle som ønsker det skal få delta.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

For deltakelse er det nødvendig med formell henvisning av fastlege eller annen lege.

Når og hvor

Dato
29.08.2018-31.08.2018 
Klokkeslett
Sted
Scandic Havet, Bodø
 
Arrangør
Nasjonal behandlingstjeneste for locked-in syndrom
og Sunnaasstiftelsen 
Kontaktinformasjon
LIS-koordinator Jane Svartskuren
tlf. 975 63 921
 
Fant du det du lette etter?